Szent György Napok 2014
vásár

Elbírálták a zárt borítékos versenytárgyalásra beérkezett ajánlatokat

Nyilvánosak a szerződéskötési időpontok a Szent György Napok 2014 ipari cikkek vásárára (május 1-4.), azon pályázó cégeknek, melyek részt vettek a nem közélelmezési egységek számára kiírt versenytárgyaláson. Április 17-ig szükséges kifizetni a helybért, ellenkező esetben elveszítik a kiválasztott helyet.

A fennmaradó és el nem foglalt helyeket a húsvéti ünnepekre való tekintettel nem április 21-től, hanem április 22-től, 10 órai kezdettel lehet lefoglalni a Tega Rt. Székhelyén (Ág utca 1. szám). Érdeklődni a 0367 401 911-es telefonszámon lehet.


Függelék:

 
 

Kereskedők jelentkezését várják a Szent György-napi vásárra 

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a Szent György-napi vásár (2014. május 1–4.) helyeire zárt borítékos versenytárgyalást szervez 2014. április 1-jétől: ajánlatokat a nem közélelmezési egységek árusítóhelyeire 2014. április 10-én, 9 óráig, vidámparkokra pedig 2014. április 11-én 10 óráig lehet letenni a polgármesteri hivatal ügyfélfogadó irodájába vagy a Tega Rt. székhelyén (Ág utca 1. szám).

Bővebb felvilágosítást a 0367 401 911-es telefonszámon nyújtunk. A versenytárgyalás szabályzata, űrlapok, vásártérkép a polgármesteri hivatal Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában, a Tega Rt. székhelyén valamint a www.szentgyorgynapok.ro weboldalon találhatók.

Mellékletek - nem közélelmezési egységek:


 
Mellékletek - vidámparkok:

 

 

Jelentkezőket várunk Szent György-napi kézműves vásárra

A Szent György Napok keretében immár hagyományossá vált a Népművészeti és kézműves vásár idén négy napos, 2014. május 1–4. között kerül megszervezésre a Kós Károly utcában. A vásár programja: a vásár csütörtök reggel 10 órától, vasárnap este 19 óráig  tart.

A szervezők március 10–április 9. között várják az érdeklődők jelentkezését és termékismertető fényképes levelét a Háromszéki Kézműves és Népművészeti Egyesület office@popartcov.ro  e-mail címén.Jelentkezési feltételek az előző évekéhez hasonlóak:
  • kizárólag saját tervezésű és készítésű tárgyakkal lehet megjelenni, más mester portékájának vagy vásárolt termékek árusítása tilos;
  • 100 lej a sátorhely bérleti díja a vásár idejére;
  • a mesterséget bemutató személy vállalja, hogy származási helyére jellemző viseletbe öltözik;
  • sátorhasználat kötelező: a sátor mérete kötelező módon 3x3-as, színe fehér, más fajta sátor használata tilos;
  • a helyek száma korlátozott (164), csak a jelentkezők közül meghívott kézművesek vehetnek részt a vásáron;

A távolról érkezők számára szállást foglalunk kollégiumi szobákban, a helyek függvényében. Kérjük a szállás ellenértékét a regisztráláskor kifizetni. A szállás ára: 25 lej/éjszaka harmadosztályú szobákban, 30 lej/éjszaka másodosztályú szobákban, 40 lej/éjszaka első osztályú vendégszobákban.

A szervezők az elbírálás eredményeiről legkésőbb április 10-ig tájékoztatják a jelentkezőket.

További információk a 0729 500 861-es telefonszámon kaphatók.

 << vissza a főoldalra
© - Szent György Napok 2014 - Szerzői jogvédelem